Search Menu Košík 0 Kč

Přihlášení

Registrace Obnovit heslo

IgG Screen Nutritional 24 ELISA (3 x 24 potravin. antigenů)

IgG Screen Nutritional 24 ELISA (3 x 24 potravin. antigenů)
Katalogové číslo: ILE-SCG25
Velikost balení: 96 testů
Regulační status: IVD CE
Skladování: 2-8 °C
Výrobce: Gold Standard Diagnostics Kassel GmbH

Žádost o zaslání vzorku

Objednání vzorku je možné pouze pro registrované uživatelé

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím přihlaste se
Pokud jste nový zákazník zaregistrujte se

Kontaktní osoba:

Jméno: Mgr. Elen Vicherková
Telefon: +420 549 121 238
E-mail: trade@testlinecd.com

ELISA souprava pro screeningové stanovení protilátek třídy IgG proti potravinovým antigenům v lidském séru a plazmě.

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím

Dotaz na produkt Export do PDF Tisk

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Neváhejte a zavolejte nám, nebo vyplňte formulář a my Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

Popis

Informace o soupravě:

·         Účelem testu je odhalení potravinových intolerancí (ne však alergií), které mohou způsobovat dlouhodobé nespecifické potíže (dyskomfort v krajině břišní, nadýmání; extraintestinálními projevy mohou být nadváha, bolesti hlavy či migréna, poruchy spánku, náchylnost k infekcím, kožní potíže a celkové neprospívání).

·         IgG protilátky jsou obvykle zvýšené u pacientů, kteří nemají žádné alergické potíže způsobené protilátkami typu IgE.

·         Souprava je určena pro 3 pacienty. V každém stanovení je obsaženo 24 potravinových antigenů, 6 standardů a 2 kontroly.

·         Seznam antigenů: banán, burský ořech, celer, česnek, hovězí maso, jahoda, ječmen, kari, kiwi, kravské mléko, lískový ořech, mrkev, pekařské droždí, pepř, pomeranč, pšenice, rajče, rýže, sezam, sójové boby, treska, vaječný bílek, vepřové maso, žito.

Stručný pracovní postup:

1.       Ředění vzorku séra/plazmy (1:101).

2.       Dávkování standardů, kontrol a ředěných vzorků.

3.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

4.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

5.       Dávkování Konjugátu.

6.       Inkubace 30 min. při laboratorní teplotě.

7.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

8.       Dávkování jednosložkového substrátu (PNPP).

9.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

10.   Dávkování Zastavovacího roztoku (H2SO4).

11.   Fotometrické měření při 450 nm.

Vyhodnocení testu:

·         Vyhodnocení testů potravinových intolerancí umožňuje jednoduchý hodnotící nástroj založený na speciálně navrženém Excelu.

·         Výsledky se zobrazí v podobě barevného sloupcového grafu. Zelená značí nízkou, nebo žádnou hodnotu protilátek v krvi a tedy konzumaci bez omezení. Červená naopak indikuje vysokou hladinu protilátek v krvi a nabádá k vyloučení dané potraviny z jídelníčku.

Ke stažení

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Mgr. Elen Vicherková

+420 549 121 238 trade@testlinecd.com