Search Menu Košík 0 Kč

Přihlášení

Registrace Obnovit heslo

IgG Screen Nutritional 88 ELISA (1 x 88 potravin. antigenů)

IgG Screen Nutritional 88 ELISA (1 x 88 potravin. antigenů)
Katalogové číslo: ILE-SCG26
Velikost balení: 96 testů
Regulační status: IVD CE
Výrobce: Eurofins Immunolab GmbH

Žádost o zaslání vzorku

Objednání vzorku je možné pouze pro registrované uživatelé

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím přihlaste se
Pokud jste nový zákazník zaregistrujte se

Kontaktní osoba:

Jméno: Mgr. Elen Vicherková
Telefon: +420 549 121 238
E-mail: trade@testlinecd.com

ELISA souprava pro screeningové stanovení protilátek třídy IgG proti potravinovým antigenům v lidském séru a plazmě.

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím

Dotaz na produkt Export do PDF Tisk

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Neváhejte a zavolejte nám, nebo vyplňte formulář a my Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

Popis

Informace o soupravě:

·         Účelem testu je odhalení potravinových intolerancí (ne však alergií), které mohou způsobovat dlouhodobé nespecifické potíže ( dyskomfort v krajině břišní, nadýmání; extraintestinálními projevy mohou být nadváha, bolesti hlavy či migréna, poruchy spánku, náchylnost k infekcím, kožní potíže a celkové neprospívání).

·         IgG protilátky jsou obvykle zvýšené u pacientů, kteří nemají žádné alergické potíže způsobené protilátkami typu IgE.

·         Souprava je určena pro 1 pacienta. Obsahuje 88 potravinových antigenů, 6 standardů a 2 kontroly.

·         Seznam antigenů: ananas, banán, bazalka, brambora, broskev, burský ořech, camembert, celer, cibule, citrón, cuketa, čaj černý, česnek, čočka, datle, fazole červená, fazole zelená, fenykl, grapefruit, hořčičné semínko, hovězí maso, hrách, hroznové víno, hruška, hřib, chřest, jablko, jahoda, kakao, kari, kasein, káva, kiwi, kmín, kokosový ořech, kopr, kozí mléko, kravské mléko, krevety, krůtí maso, křen, kukuřice, kuřecí maso, květák, lískový ořech, losos, malina, mandle, mango, máta, medový meloun, mrkev, okurka, olivy, ovčí maso, ovčí mléko, parmezán, paprika, pekařské droždí, pepř černý, petržel, pistácie, platýs, pohanka, pomeranč, proso, pstruh, pšenice, rajče, rokfór, rýže, ředkvička, sardinka, sezam, skořice, sójové boby, špenát, švestka, treska, třešeň, tuňák, tymián, vaječný bílek, vaječný žloutek, vepřové maso, vlašský ořech, zelí bílé, žito.

Stručný pracovní postup:

1.       Ředění vzorku séra/plazmy (1:101).

2.       Dávkování standardů, kontrol a ředěného vzorku.

3.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

4.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

5.       Dávkování Konjugátu.

6.       Inkubace 30 min. při laboratorní teplotě.

7.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

8.       Dávkování jednosložkového substrátu (PNPP).

9.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

10.   Dávkování Zastavovacího roztoku (H2SO4).

11.   Fotometrické měření při 450 nm.

Vyhodnocení testu:

·         Vyhodnocení testů potravinových intolerancí umožňuje jednoduchý hodnotící nástroj založený na speciálně navrženém Excelu.

·         Výsledky se zobrazí v podobě barevného sloupcového grafu. Zelená značí nízkou, nebo žádnou hodnotu protilátek v krvi a tedy konzumaci bez omezení. Červená naopak indikuje vysokou hladinu protilátek v krvi a nabádá k vyloučení dané potraviny z jídelníčku.

Ke stažení

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Mgr. Elen Vicherková

+420 549 121 238 trade@testlinecd.com

antigenní testy COVID zavřít