Informace o soupravě:
·         Použitý antigen: 20 potravinových antigenů v různých kombinacích – viz Leták.
·         Antigeny jsou naneseny na nitrocelulózovou membránu (jednotlivé stripy), v případě přítomnosti specifických protilátek dochází k jejich vazbě na jednotlivé separované antigeny, v následujících krocích jsou navázané protilátky označeny Konjugátem a detekovány barevnou reakcí se Substrátem.
·         Souprava umožňuje 16 testů.
·         Krátké inkubační doby, celková doba vyšetření je asi 2,5 hod.
·         Na každém stripu je kontrolní linie, která slouží ke kontrole funkčnosti soupravy.
·         Roztoky jsou dodávány v pracovním ředění.
·         Možnost softwarového vyhodnocení.
Využití:
·         Diagnostika potravinové intolerance.
Stručný pracovní postup:
1.       Ředění vzorků sér a plazem 
2.       Pipetování ředěných vzorků do jamek blotovací vaničky, vložení stripů.
3.       Inkubace 30 min při laboratorní teplotě na třepačce.
4.       Promytí 3 × 2 min.
5.       Dávkování Konjugátu.
6.       Inkubace 30 min při laboratorní teplotě na třepačce.
7.       Promytí 3 × 2 min.
8.       Dávkování substrátu (BCIP/NPT).
9.       Inkubace 60 min při laboratorní teplotě na třepačce.
10.   Promytí  destilovanou vodou.
11.   Vysušení stripů a vyhodnocení testu dle přiložené šablony nebo pomocí software.
 
					
					
