Search Menu Košík 0 Kč

Přihlášení

Registrace Obnovit heslo

immunoLINE IgG4 Nutritional MX2

immunoLINE IgG4 Nutritional MX2
Katalogové číslo: ILE-LBL12
Velikost balení: 16 testů
Regulační status: IVD CE
Skladování: 2-8 °C
Výrobce: Gold Standard Diagnostics Kassel GmbH

Žádost o zaslání vzorku

Objednání vzorku je možné pouze pro registrované uživatelé

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím přihlaste se
Pokud jste nový zákazník zaregistrujte se

Kontaktní osoba:

Jméno: Mgr. Elen Vicherková
Telefon: +420 549 121 238
E-mail: trade@testlinecd.com

BLOT souprava k detekci specifických protilátek třídy IgG4 proti potravinovým antigenům v lidském séru a plazmě.

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím

Dotaz na produkt Export do PDF Tisk

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Neváhejte a zavolejte nám, nebo vyplňte formulář a my Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

Popis

Informace o soupravě:

·         Použitý antigen: 20 potravinových antigenů v různých kombinacích – viz Leták.

·         Antigeny jsou naneseny na nitrocelulózovou membránu (jednotlivé stripy), v případě přítomnosti specifických protilátek dochází k jejich vazbě na jednotlivé separované antigeny, v následujících krocích jsou navázané protilátky označeny Konjugátem a detekovány barevnou reakcí se Substrátem.

·         Souprava umožňuje 16 testů.

·         Krátké inkubační doby, celková doba vyšetření je asi 2,5 hod.

·         Na každém stripu je kontrolní linie, která slouží ke kontrole funkčnosti soupravy.

·         Roztoky jsou dodávány v pracovním ředění.

·         Možnost softwarového vyhodnocení.

Využití:

·         Diagnostika potravinové intolerance.

Stručný pracovní postup:

1.       Ředění vzorků sér a plazem

2.       Pipetování ředěných vzorků do jamek blotovací vaničky, vložení stripů.

3.       Inkubace 30 min při laboratorní teplotě na třepačce.

4.       Promytí 3 × 2 min.

5.       Dávkování Konjugátu.

6.       Inkubace 30 min při laboratorní teplotě na třepačce.

7.       Promytí 3 × 2 min.

8.       Dávkování substrátu (BCIP/NPT).

9.       Inkubace 60 min při laboratorní teplotě na třepačce.

10.   Promytí  destilovanou vodou.

11.   Vysušení stripů a vyhodnocení testu dle přiložené šablony nebo pomocí software.

Ke stažení

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Mgr. Elen Vicherková

+420 549 121 238 trade@testlinecd.com